GE-KAREL VAN DER STERREN...the picture show

litho
Luckily 1Luckily 2Luckily 3Luckily 4Luckily 5Luckily 6Oopsie Daisy


De tentoonstelling Oopsie Daisy is te zien van 11 juli 2009 t/m 11 oktober 2009 in het Gemeente Museum Den Haag. Voor meer informatie: www.gemeentemuseum.nl

Def. Haags museum#2Installatie Table Dance, Purmerend


installatie

Installatie Table Dance,Purmerendotis 4+TegelreliŽf


Het tegelreliŽf is gemaakt door van der Sterren na voorbeeld van het schilderij van de baby met de navelstreng. Het relief is uitgevoerd in keramiek door Ingrid Dekker en geglazuurd door van der Sterren. De opdracht is verstrek door Erasmus University/Dhr. Jan van Saase die tevens de eigenaar is van het schilderij.

navelstrengorgineeloverzicht-tegelreliŽf_2productie-1productie-2productie-4productie-5productie-6tegelreliŽf-web308tegelreliŽf-web0309tegelreliŽf-web0407Heras-hekwerken De V.U. te Amsterdam


Dit project is een samenwerkings project geweest met de kunstenares Lieve Prins. Het gehele werk bestaat uit 60 Heras-hek werken waarop de prints op zijn gespannen. Het gehele kunstwerk is 180 meter lang bij 2 meter hoog. Het kunstwerk dient als scherm tussen de verbouwingen/ nieuwbouw en bezoekers & studenten van de V.U. Het project is geÔnitieerd door de kunstcommissie van de V.U. onder leiding van Hendriekje Bosma.

Overzicht foto lokatieoverzicht V.U. hekwerkenTapijt


Het tapijt is gemaakt door het textielmuseum in Tilburg i.o.v. van der Sterren na voorbeeld van het schilderij gemaakt door van der Sterren in 2002 en aangekocht door het Friesmuseum in 2002.

Orgineel schilderijtextiel museum TilburgHet tuften van het tapijtDetail tapijtTapijtTwijnstra & Gudde wandschildering


De wandschildering in het hoofdkantoor van Twijnstra & Gudde te Amersfoort.

Het Atelier 1Het Atelier 2Het Atelier 3